Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/e/2/4/tinalandevaern.dk/httpd.www/wp-includes/link-template.php on line 394 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/e/2/4/tinalandevaern.dk/httpd.www/wp-includes/link-template.php on line 409

Hvem er jeg?

Mit navn er Tina Landeværn, jeg er 39 år gammel og bosat i Borup på Sjælland lige midt imellem Roskilde, Ringsed og Køge, sammen med min mand og vores to dejlige drenge. 

I 2003 startede min passion for fotografiet og jeg har fotograferet lige siden. I starten var det mest portrætter af venner og familie, men efterhånden som fotografiet fandt min interesse, voksede det til konfirmationer, fødselsdage og bryllupper. 

Jeg elsker at tage billeder, møde mennesker der hvor de er, med hver deres udtryk og personlighed. Det er vigtigt for mig at få forskelligheden og personligheden til at skinne igennem, så billederne efterfølgende bliver så genkendelige som mulige men har en køj kvalitet. 

Til daglig arbejder jeg fuld tid på kontor i Roskilde, i en mellemstor virksomhed som jeg har været ansat i de sidste 15 år. På trods af fuldtidsarbejde, har fotografiet en helt særlig plads i mit hjerte.

Jeg foretrækker at fotografere udendørs i den danske natur, med det vidunderlige lys og de smukke farver, den danske natur kan bidrage med. 

Kontakt mig gerne og få et uforpligtende tilbud på hvad jeg tilbyde jer.