Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/e/2/4/tinalandevaern.dk/httpd.www/wp-includes/link-template.php on line 394 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/e/2/4/tinalandevaern.dk/httpd.www/wp-includes/link-template.php on line 409

Praktisk info

Til portrætbillederne, tager vi til den udvalgte location. Her bør der ikke være andre end brudeparret selv, evt. brudepiger/svende hvis de ønskes med på billederne. Det er vigtigt at I afsætter mindst 1 time. Dette er ren fotografering. Det er vigtigt at vi har ro og god tid, således at i kan slappe godt af, og vi kan fange de bedste billeder af jer.

Transporttiden til og fra stedet skal lægges oveni fotograferingstiden.

I skal afsætte ca. en halv time til fotografering af stort gruppebillede med alle gæster samt til de mindre gruppebilleder.

Jeg går meget op i at billederne fra dagen er i jeres største interesse, og mener derfor at i skal have alle de billeder der er blevet gode. af samme årsag har jeg ingen begrænsning på antallet af billeder I vil få leveret. Det betyder, at I hos mig med garanti vil få leveret langt flere billeder, end hos mange andre – netop fordi jeg leverer alle gode billeder og ikke sorterer nogle gode fra.

Alle billeder i modtager er let redigerende i farve og justeret med lyset. Jeg går meget op i ikke at redigere for meget i billederne så de fremstår unaturlige. Det er vigtigt at i skal kunne genkende jer selv og jeres gæster.

Når jeres billeder er klar, modtager i en mail fra mig, med login her til hjemmesiden. Her har i adgang til jeres eget galleri, hvor i har mulighed for at downloade alle billeder i høj opløsning. I kan også vælge jeres favoritter og kun downloade dem. Det er kun jer der har adgang til galleriet, da det er beskyttet med et password. Hvis i ønsker det, kan i dele jeres brugernavn og adgangskode med venner og familie, således at de ligeledes kan downloade billederne.