Priser

Årets Bryllups forberedelser er i fuld gang. Lad mig hjælpe jer med de uforglemmelige minder – billederne. Herunder kan i se et oplæg til pakkeløsninger, som jeg kan tilbyde på bryllups fotografering. Har i andre ønsker, så kontakt mig for at høre nærmere.

Mange har en holdning til hvilken slags billeder de gerne vil have, hvilken stemning, eller stil deres billeder skal vise. Dette er en stor hjælp hvis i på forhånd gør jer nogle tanker om hvad i godt kunne tænker jer.

Skal det være helt klassiske portræt billeder, eller skal der være mere spræl på, med sjove/skæve vinkler eller rekvisitter? Mærk efter hvad i syntes er vigtigt for jer – det er kun jer der kan sætte ord på hvad i godt kan lide, og det giver mig helt klart en fordel i forhold til forventnings afstemning.

Jeg arbejder altid med en fast pris på den aftalte opgave – det er jeres sikkerhed for ikke at få ubehagelige overraskelser. Prisen aftales altid på forhånd.

 

Vielse og Portrætter

Det mest magiske til et bryllup er selve vielsen. I skal vælge denne pakke hvis i ønsker billeder fra vielsen, stemningen og jeres gæsters fejring af omkring vielsen.

Jeg ankommer altid ca. 30 min. før vielsens start og tager billeder af brudgommen der tager imod jeres gæster. Jeg er med under hele vielsen, når bruden kommer, under vielsen og når i hyldes efterfølgende af jeres gæster med evt. riskast. Efter vielsen tages portrætbilleder på forud aftalt location.

Varighed Ca. 2,5 time

Pris fra: 3.500,-

 

Halvdagsbryllup

Denne pakke er for jer der ønsker at fange de vigtigste øjeblikke på jeres store dag. Jeg er med under hele vielsen og efterfølgende ved receptionen. Jeg tager stemningsbilleder, et *kongebillede” (gruppebillede) med alle gæster og evt- mindre gruppebilleder (af gæsterne) hvis det ønskes, detaljebilleder af bryllups kagen, gaverne, blomster, og sidst men ikke mindst stemningen.

Varighed: Ca. 4 timer

Pris fra: 5.000,-

 

Heldags bryllup

Denne pakke er til jer der ikke vil gå på kompromis med minderne fra dagen. Jeg er med hele dagen, fra den tidlige begyndelse – forberedelserne til de sene aftentimer hvor burdevalsen danses. Jeg følger jer og jeres gæster hele dagen på tæt hold, så i på den måde sikres alle de vigtige små detaljer fra jeres store dag.

Varighed Ca. 13 timer

Pris fra: 9.000,-

 

Alle pakker inkluderer følgende

  • Login til download af alle færdige billeder.
  • Alle billeder i farve
  • Kørsel op til 30 km fra Borup, herefter afregnes 10 kr. pr. km tur/retur.

Har i andre ønsker? Så kontakt mig, og lad os sammen sammensætte en dag netop til jeres ønsker.

Ønsker i en fotobog eller printende billeder kan jeg også være behjælpelig med dette. Hvis i ønsker billederne leveret i sort/hvid, kan det sagtens lade sig gøre.

Efter levering af billederne, har I alle rettigheder til billederne i høj opløsning (til brug til print, forstørrelser m.v.)