Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/e/2/4/tinalandevaern.dk/httpd.www/wp-includes/link-template.php on line 394 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/e/2/4/tinalandevaern.dk/httpd.www/wp-includes/link-template.php on line 409

Priser

Skal din søn eller datter konfirmeres, så lad mig hjælpe jer med de uforglemmelige minder – billederne. Herunder kan i se et oplæg til pakkeløsninger, som jeg kan tilbyde på konfirmations fotografering. Har i andre ønsker, så kontakt mig for at høre nærmere.

Jeg arbejder altid med en fast pris på den aftalte opgave – det er jeres sikkerhed for ikke at få ubehagelige overraskelser. Prisen aftales altid på forhånd.

 

Portræt

Portræt fotografering ved kirken eller “on location”

Der leveres minimum 20 digitale færdige billeder

ca. 45 minutter

1.000,-

PAKKE 2

Som pakke 1 plus gruppebillede i kirken (hvis dette tillades) sammen med kammeraterne, og familiebillede ved kirken eller “on lokation”

Der leveres minimum 40 digitale færdige billeder

Ca. 1-1,5 time

1.500,-

PAKKE 3

Som pakke 1 og 2 plus billeder til festen med udpakning af gaver, “Kongebillede” (gruppebillede) med alle gæster og evt. mindre gruppebilleder hvis det ønskes.

Derudover fotograferer jeg omgivelserne, så bordpynt, blomster, maden, gæsterne og stemningen bliver foreviget.

Der leveres minimum 80 digitale færdige billeder

Ca. 4 timer

5000,-

Alle pakker inkluderer følgende

  • Login til download af alle færdige billeder.
  • Alle bilelder i farve og sort/hvid
  • Kørsel op til 30 km fra Borup, herefter afregnes 10 kr. pr. km tur/retur

Har i andre ønsker? Så kontakt mig, og lad os sammen sammensætte en dag netop til jeres ønsker.

Ønsker i en fotobog eller printede billeder, kan jeg også være behjælpelig med dette.

Efter levering af billederne, har i alle rettigheder til billederne i høj opløsning (til brug til print, forstørrelser m.v)

 

Praktisk info

Til portrætbillederne, tager vi til den udvalgte location. Her bør der ikke være andre end konfirmanden selv. Ønskes der billeder sammen med den nærmeste familie, gøres dette inden eller efter fotografering af konfirmanden. Det er vigtigt at I afsætter mindst 1/2 time. Dette er ren fotografering. Transporttiden til og fra stedet skal lægges oveni fotograferingstiden.